7 Mart 2019 Perşembe

Balık Sırtı Model Yüzük



Maden RengiRose
Maden Türü925 Ayar
MateryalGümüş
Ürün Ağırlığı6,71 CM
TaşZirkon

925 ayar gümüş üzerine rose gold yani pembe altın kaplamalı ve zirkon taşlı balık sırtı model gümüş yüzük tasarımı Madammora koleksiyonudur. Zirkon taşlarla bezenerek balık sırtı model şeklinde tasarlanan bu gümüş yüzüğün üzeri rose gold yani pembe altın kaplamalıdır. Zor beğenenler için sıra dışı bir tasarımdır ve istediğiniz parmakta kullanabileceğiniz bir gümüş yüzüktür. Siz de tarzını yansıtmak isteyenlerdenseniz bu sıra dışı tasarım, Madammora koleksiyonu gümüş yüzük tam size göre! Günümüzün trendlerine uygun şık bir tasarım balık sırtı model gümüş yüzük zirkon taşlarla bezenip 925 ayar gümüşten üzeri rose gold kaplanarak üretilmiştir. Her zaman beğenerek kullanabileceğiniz ve sevdiklerinize beğenerek hediye edebileceğiniz çok özel ve şık bir gümüş yüzük tasarımıdır. Diğer bayan  gümüş yüzük modelleri ve fiyatları için zirkon taşlı yüzük kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.
Tüm ürünlerin fotoğrafları firmamız tarafından doğal çekim ile yapılmıştır. Bu nedenle ürünlerin gerçek resmini yansıtır ve sizi yanıltmaz.

Tüm gümüş ürünlerimiz 925 ayardır ve tamamı değerli ve yarı değerli taşlar kullanılarak el işçiliğiyle özenle üretilmiştir. Aldığınız bu ürün özel tasarım şık kutusu ile tarafınıza teslim edilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder