29 Mart 2014 Cumartesi

Gümüş Bayan Yüzük Modelleri Fiyatları




Tüm bayan yüzük modelleri 925 ayar gümüş ve tüm değerli ve yarı kıymetli taşlar özenle el işçiliğidir.

Aldığınız ürünler size özel bir tasarıma sahip zarif bir kutu ile teslim edilecektir.


Aquamarin Zirkon Taşlı Yüzük

Aquamarin Zirkon Taşlı Yüzük (BY00046)

Rodyum 925 Gümüş Kaplama Zirkonya Akuamarinli bu gümüş yüzük, akuamarin zirkonlarla süslenmiş zarif bir tasarıma sahiptir. Akuamarin gümüş yüzüğü takan insanların vücutlarındaki zihin-zihin ilişkileri, negatif enerjilere karşı güçlendirilmiş ve korunmuştur.






Aşk Yüzüğü Özel Tasarım Bayan Yüzük

Aşk Yüzüğü Özel Tasarım Bayan Yüzük (BY00060)

Rodyum kaplama zirkonlu 925 ayar gümüş yüzük özel modelimizdir. Zirkon taşlarında, tek sıra taşlı beş taş bitişiktir. Sevginize bir düğün önerdiğinizde alabileceğiniz önemli bir hediye olacaktır. Gümüş renginde, güncel trendlere uyarlanmış model ile her zaman sevgi ve sevgi ile kullanabileceğiniz özel ve zarif bir tasarımdır.




Aypare Model Bayan Yüzük

Aypare Model Bayan Yüzük (BY00088)

Gümüş 925 ayarında, orta ve büyük oval kristalize zirkon taşlarında beyaz zirkon taşlarla süslenmiş otantik bir zirkon taşlı özel bir yüzük 925 ayar gümüşden, Osmanlı döneminin mücevherlerinden esinlenerek, bu yüzük Ismarlama gümüşten yapılmış parmağınızın üzerinde sofistike bir pozisyon gösterecektir. Bu, kadınların hayal bile edilemez sanatsal stilini en sofistike şekilde yansıtan mükemmel bir Osmanlı dönemine dönüşen 925 ayar gümüş bir yüzük.


Baget Zirkon Taşlı Tasarım Yüzük

Baget Zirkon Taşlı Tasarım Yüzük (BY00014)

Özel rodyum kaplama gümüş ve 925 ayar gümüş tasarımlı gümüş yüzük Zirkon çubuklu yuvarlak gümüş yüzük güncel trendlere göre üretilmiştir. Zirkon yemek çubukları ve yuvarlak taşlar üst üste 925 ayar gümüş gümüş yüzük. Her zaman kullanabileceğiniz özel ve zarif bir tasarımdır.




Bahar Model Bayan Yüzük

Bahar Model Bayan Yüzük (BY00095)

Gümüş 925, zirkon ve ametist taşlı gerçek gümüş yüzük. Ametist çevrede negatif enerji toplar ve onu pozitif enerjiye dönüştürür. Enerji dolu bir taş olduğu için, insan üzerinde canlandırıcı bir etkiye sahiptir. Osmanlı mücevherlerinden esinlenmiş bu antika gümüş ametist halkasını kullanarak kendinizi negatif enerjilere karşı koruyabilirsiniz. Bu, aynı negatif enerjilerden sevdiklerinizi korumak için mükemmel bir 925 ayar gümüş ve ametist taş yüzük.

Beyaz Lacivert Taşlı Gül Model Yüzük

Beyaz Lacivert Taşlı Gül Model Yüzük (BY00070)

925 Ayar Gümüş Kübik Zirkonya Rodyum Kaplama Lacivert Tek Taş Bu 925 ayar gümüş tasarım, beyaz zirkonlarla süslenmiş ortadaki büyük bir lacivert zirkona sahiptir. Tarzınızı tamamlayacak zarif bir gümüş eşsiz zirkon taşlı yüzük tasarımı.





Beyaz Lacivert Üç Taşlı Bayan Yüzük

Beyaz Lacivert Üç Taşlı Bayan Yüzük (BY00072)

Gümüş 925 Ayar Gümüş Üç Taşlı Model Bu gümüş renkli tasarım 925 ayar gümüş ve beyaz zirkonlu merkezde geniş, derin mavi zirkon özellikleri. Tarzınızı tamamlayacak zarif bir tasarım.






Beyaz Lacivert Zirkon Taşlı Mini Yüzük

Beyaz Lacivert Zirkon Taşlı Mini Yüzük (BY00071)

Donanma Rodyum Kaplama Kübik Zirkonya ile 925 Ayar Gümüş Oval Model Bu 925 ayar gümüş tasarım, beyaz zirkonya ile merkezinde büyük, lacivert zirkon özellikleri. Gümüş halkanın yan tarafında, beyaz zirkonlar kullanılarak şeritler oluşturulur. Tarzınızı tamamlayacak zarif 925 ayar gümüş tasarım. Her zaman kullanabileceğiniz ve sevdiklerinize sunabileceğiniz zarif bir tasarımdır.



Beyaz Lacivert Zirkon Taşlı Oval Yüzük

Beyaz Lacivert Zirkon Taşlı Oval Yüzük (BY00068)

925 ayar gümüş rodyum kaplamalı bu yüzük tasarımı, zirkon lacivert oval desen, beyaz zirkon taşlarla süslenmiş ortada büyük lacivert oval zirkon taş kullanılarak 925 ayar gümüşten yapılmıştır. Tarzınızı tamamlayacak zarif bir tasarımdır.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder